CHANGE LANGUAGE::     

Jungle Sports Studio

Jungle Sports Studio's er kompetencecentre hvor vi tilbyder fysioterapi, personlig træning, holdtræning og uddannelse, på et og samme sted.


HOS OS FÅR DU:
En grundig fysioterapeutisk udredning og behandling.
Tilpasset træningen til dit personlige niveau, uanset alder og målsætning.
Et stressfrit miljø hvor vi altid sætter tilstrækkelig tid af til dig og dine behov.
Træningsoptimering  og vejledning, individuelt tilpasset til dig eller din idrætsforening.
Holdtræning med certificeret fysioterapeut, hvor alle øvelser tilpasses hver enkel deltager for både sikker og effektiv træning.
Mulighed for selvstændig træning i vores nye og moderne lokaler.
Professionel træningsvejledning i slynger, tilpasset dit individuelle niveau.
Tilgang til alt af Jungle Sports slyngeudstyr og andet funktionelt træningsudstyr.

I Jungle Sports arbejdes der ud fra model vi kalder PEM™ som står for Physio Educativ Model. Definition på PEM™: "Evnen til at stimulere og styrke det muskulære - og neuromuskulære system via teoretisk viden og motorisk læring, for herigennem at opnå optimal bevægelseskvalitet."

Med andre ord har vi et stort fokus på at stimulere og styrke det muskulære og det neuromuskulære system således at der opnås et gunstig styrkeforhold og sammenspil. Dette er helt centralt i arbejdet med både behandling og træningsoptimering. For at sikre bedst muligt grundlag for et behandlings- træningsforløb er en individuel kortlægning/test et meget vigtigt grundlag. Her bliver tid en central rolle og derfor tager vores behandlinger udgangspunkt i 60 min.

Find dit nærmeste Jungle Sports Studio her:

By: Adresse: Tlf: Hjemmeside:
Fredericia Navervej 20A, 7000 Fredericia 50808182 Hjemmeside

Fysioterapi - Jungle Sports Fredericia tilbyder fysioterapi til privatkunder, virksomheder, idrætsforeninger og andre der har behov for det.FYSIOTERAPI
Jungle Sports Studio tilbyder fysioterapi til privatkunder, virksomheder, idrætsforeninger og andre der har behov for det. Hos os starter forløbet med en grundig gennemgang og en klinisk undersøgelse. Undersøgelsen omfatter en sygehistorie, en grundig bevægelsesanalyse, weak-link test og andre specifikke tests. Dette set i sammenhæng med patientens livssituation, ønsker og mål danner grundlaget for det videre forløb.

Tid er et nøgle ord og derfor sørger vi altid for at sætte tilstrækkelig med tid af til patienten. Vi værdsætter i høj grad vigtigheden af kvalitet, opfølgning og individuel tilpasning for et maksimalt udbytte undervejs i behandlingsforløbet.

Ofte er vejen til målet tilpasset fysisk træning i kombination med manuel behandling. Vores fysioterapeuter sørger for at du får det rigtige oplæg. Vi benytter os af flere behandlingsstrategier som for eksempel slyngetræning og anden funktionel træning, manuelle teknikker og nålebehandling. 

Læs mere

Holdtræning - Vi tilbyder forskellige specifikke programmer indenfor styrke, senior, graviditet, barsel, stærk ryg, basistræning m.m.HOLDTRÆNING

Vi tilbyder forskellige specifikke programmer indenfor styrke, senior, graviditet, barsel, stærk ryg, basistræning m.m. Læs mere om vores hold herunder: Vi tilbyder forskellige specifikke programmer indenfor styrke, senior, graviditet, barsel, stærk ryg, basistræning m.m. Der vil løbende tilbydes hold efter behov og efterspørgsel og sportsspecifikke programmer efter sæson. Læs mere om et udpluk af vores hold herunder: 

Jungle Senior
Jungle Power
Nakke & Skulder
Graviditetshold
Barselhold
Stærk Ryg
Hofte, Knæ & Core

Læs mere

TRÆNING OG UDVIKLING
Vi har specialkompetence indenfor funktionel træning og kortlægning af sammenspillet mellem det muskulære og neuromuskulære system.

Personlig- og sportspecifik træning
For os handler træning primært om at føle sig godt tilpas i sin egen krop. Vi har specialkompetence indenfor funktionel træning og hos os har du mulighed for tæt og individuel opfølgning og tilrettelægning. Du kan også vælge at træne på hold eller alene. Alle vores hold bygger på at man får sit oplæg individuelt tilpasset, selv om man træner i fællesskab med andre. Uanset om du ønsker at gennemføre et maraton, forbedre dit selvværd, få inspiration til træning eller bare ønsker at komme i bedre form, er vi klar til at hjælpe dig!

Hos Jungle Sports Studio har du mulighed for at optimere din træningshverdag. Det gælder både eliteudøveren så vel som motionisten. Vores intention er at hjælpe dig med at blive trænet godt nok til at kunne holde til at træne. Dette kalder vi også basistræning eller grundtræning. Ved at træne specifikt på de grundlæggende egenskaber der er en forudsætning for sporten, vil man kunne hæve kvaliteten i sin træning og øge toleranceevnen for belastningen.  Herved får du et større træningsudbytte og øger chancerne for at nå din målsætning.

Læs mere