CHANGE LANGUAGE::     

Om os

Historien om Jungle Sports®‎

Jungle Sports blev grundlagt i 2008 af Jan Schultz Larsen, som et resultat af hans egen genoptræningsforløb efter en alvorlig bilulykke i 2003. To år efter ulykken bil blev Jan opgivet af lægerne i Danmark, og fik at vide at han på grund af skadesomfanget måtte at acceptere et liv fyldt med smerter og smertestillende mediciner.

Det fik Jan til at lede efter behandlingsmetoder uden for Danmark. Jan endte i Bergen i Norge på Tonus rehabilitering klinik ejet af Manual Terapeut Tore Toft. I en kombination af slynge behandling/træning og stor viden/ekspertise fra behandlerne erfarede han på egen krop hvor store resultater der kan opnås. Det er selvfølgelig en blanding af mange aspekter men grundlæggende under forløbet var et stort fokus på at stimulere og styrke det muskulære og neuromuskulære system for herigennem at optimere weaklinks og bevægelseskontrol og bevægelseskvalitet. Ved at følge hundredvis af top atleter og andre klienter grupper erfare Jan også at den samme metode havde de samme fantastiske egenskaber i forhold til skadesforebyggende- og præstationsfremmende træning.

De mange positive oplevelser med slyngetræningen satte herefter gang i en masse processer og sammen med mange forskellige ressourcepersoner blev grundlaget for Jungle Sports skabt

Rundt om Jungle Sports konceptet

Jungle Sports konceptet indeholder fire separate værktøjer

 • Jungle Sports Equipment (Træningsredskaber til private og professionelle.) - STE
 • Jungle Sports Education (En bred vifte af uddannelser.) - PEM

  Område 1: Jungle Sports Produkter

  Jungle Sports har udviklet en bred vifte af kvalitet slynge træningsudstyr til både privat og professionel brug. Produkterne sælges fra forskellige salgskanaler afhængig af territorie.

  Område 2: Jungle Sports Uddannelse

  Sammen med førende specialister har Jungle Sports udviklet en uddannelse model, vi kalder PEM (PEM = Physio Educativ Model®). PEM omfatter kurser med og uden træningsprogrammer bl.a. sportsspecifikke programmer som fodbold, løb, golf, m.m..

  Jungle Sports®‎
  $(document).ready(function() { $('body').on('click', '[name="checkout"], [name="goto_pp"], [name="goto_gc"]', function() { if ($('#cart_agree').is(':checked')) { $(this).submit(); } else { alert("You must agree with the terms and conditions of sales to check out."); return false; } }); });