CHANGE LANGUAGE::     

Holdtræning

Holdtræning

Tag alle de gode aspekter fra en gruppetræningstime som musik, sociale relationer og instruktør uden at må gå på kompromis med at træningen er 100% tilpasset den enkelte udøvers niveau under hele timen.

Med Jungle Sports gruppetræning tilpasses hver øvelse til den enkelte udøvers træningsniveau som en naturlig del af gruppetimen. Det betyder at hver enkelt opnår et optimalt træningsudbytte uanset køn, alder eller træningsniveau. Med andre ord vil dine kunder får det bedste fra to verdener. Med glidesystemet GYM gør det naturligt at kombinere core og styrketræning med slynger ind i eksisterende holdtimer da det blot tager nogle få sekunder at gøre en sal klar til træning i slynger og rydde den igen. Se evt. link til video.

Genvej til bedre resultater

Kombiner andre typer træning med slyngetræning og oplev hvordan dette sammen skaber en effektiv træning, som gir bedre resultater og samtidig forebygger skader. Derfor er slynger også et vigtigt redskab for mange terapeuter, personlige trænere og topidrætsudøvere.

Produkter

Jungle Sports har som eneste producent udviklet det unikke skinnesystemet GYM til brug i gruppetræning og PT-områder.

Systemet gør det mulig at udnytte træningslokalerne optimalt. Med GYM er det enkelt at arrangere gruppetræning da det kun tager få sekunder at gøre salen klar til træning. Ved at give medlemmer adgang til udstyret i salen uden om de planlagte gruppetimer kan der opnås en bedre udnyttelse af de eksisterende lokaler, og samtidig give endnu bedre træningsmuligheder for medlemmerne og PTer.

GYM Manual er enkel at justere manuelt med vores Quick release and lock-system. Slyngerne kan blive trukket ud i løbet af få sekunder og er lige så let at  rydde væk igen når området skal bruges til andre formål.

GYM-systemet kan seriekobles som betyder at længden på profilerne enkelt kan tilpasses til aktuelt gruppetræningsrum eller PT-område. Vi har luftmontage som understøtter en lofthøjde på op til seks meter, men kan også leveres med vægmontage eller stående på gulv. GYM systemet er tilgængelig i to forskellige standardlængder, men kan også leveres i specialtilpasset længde hvis ønsket. Systemet leveres enten med vores Box- eller Liana-system.

- GYM 4.5 meter inkluderer tre komplette træningssystemer
- GYM 5.8 meter inkluderer fire komplette træningssystemer
$(document).ready(function() { $('body').on('click', '[name="checkout"], [name="goto_pp"], [name="goto_gc"]', function() { if ($('#cart_agree').is(':checked')) { $(this).submit(); } else { alert("You must agree with the terms and conditions of sales to check out."); return false; } }); });