CHANGE LANGUAGE::     

PT Zone

Personlig Træner Zone

Vores produkter er udviklet i tæt samarbejde med ledende eksperter, toptrænere og topatleter og vil derfor være et sublimt redskab for enhver PT i forhold til test af weaklink, coretræning og funktionel træning. GYM systemet kombineret med vores øvrige ekstraudstyr vil skabe værdi og glæde for/I enhver PT zone. 

Ved at benytte GYM i en PT zone gruppe kan udstyret blive klar og ryddet af vejen på få sekunder. Det er også enkelt at hænge andet udstyr op i GYM systemet (som for eksempel boksesække).

Er du PT eller fysioterapeut og arbejder med personlig træning eller behandling så anbefaler vi ekstraudstyr som Bat og Pulley. Disse to produkter vil uden tvivl skabe begejstring ved både udøver og instruktør og tilføjer core-træning og den funktioneltræning en helt ny dimension

Med vores slyngesystem Liana er det også enkelt at tage PT timer udenfor når vejret er godt. Det er forfriskende for kunderne og frigør samtidig plads indenfor. Liana kan hænges op stort set overalt, blot du har noget at hænge rebet rundt om og så er du klar til at træne. Liana bliver leveret med et træningspose, så du enkelt kan tage det med hvor end du vil.

$(document).ready(function() { $('body').on('click', '[name="checkout"], [name="goto_pp"], [name="goto_gc"]', function() { if ($('#cart_agree').is(':checked')) { $(this).submit(); } else { alert("You must agree with the terms and conditions of sales to check out."); return false; } }); });