CHANGE LANGUAGE::     

Fysioterapi grupper og barselsgrupper

Slynger kan bruges både til enkle, aflastende mobiliseringsøvelser og til rehabilitering efter komplicerede skader. Særlig når det handler om at aktivere støttemuskulaturen har slynger vist sig at have stor effekt. Med Jungle Sports udstyret får terapeuten et redskab som giver nye behandlingsmuligheder.

Når der ikke længere er behov for individuel behandling, kan patienten ofte med stor succes flyttes over på et holdforløb hvor holdtræningen/behandlingen er tilrettelagt for den enkeltes problematik som f.eks. nakke/skulder hold, stærkryg, knæ/hofte, bækken osv. For de klinikker der har mulighed for at tilbyde holdtræning anbefaler vi GYM systemet der gør det mulig for terapeuten at arbejde med flere personer samtidig. Nyere studier viser at flere patientgrupper opnår bedre resultat ved at træne på hold med instruktør end ved at træne hjemme. Årsagen er motivationen ved at komme til træning samt selve kvaliteten af de gennemførte øvelser 

Ved at kunne tilbyde slyngetræning som gruppetræning åbnes der også op for andre spændende grupper som for eksempel, graviditet og efter barsel, inkontinens, smertehold, slidegigt m.m.

En anden stor gruppe er de sportsspecifikke grupper hvor træningen målrettes både den skadesforbyggende og præstationsfremmende del. Hvis du er usikker på om dette kan tilpasses dine lokaler, kontakt os gerne og vi vil hjælpe dig med at finde den optimale løsning for din klinik. 

$(document).ready(function() { $('body').on('click', '[name="checkout"], [name="goto_pp"], [name="goto_gc"]', function() { if ($('#cart_agree').is(':checked')) { $(this).submit(); } else { alert("You must agree with the terms and conditions of sales to check out."); return false; } }); });